Den otevřených dveří pro fyzioterapeuty a ergoterapeuty

Den otevřených dveří pro fyzioterapeuty a ergoterapeuty

Publikováno: 07.07.2024

Délka čtení: 1 minut , 149 slov

Autor: Janské Lázně

Nedávno se uskutečnil druhý Den otevřených dveří zaměřený na fyzioterapii a ergoterapii, který se stal nezapomenutelným zážitkem! Akce se zúčastnili studenti prvního ročníku fyzioterapie z Univerzity Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem a kolegyně fyzioterapeutky a ergoterapeutky z Jedličkova ústavu.

Návštěvníci měli příležitost prohlédnout si Dětskou léčebnu Vesna i Dospělou léčebnu, kde se mohli seznámit s nejnovějšími metodami a technikami v oblasti rehabilitace a ergoterapie. V rámci prohlídky si mohli vyzkoušet různé moderní technologie, jako je snoezelen místnost pro děti, která podporuje smyslovou stimulaci, virtuální realitu pro terapii, robotickou ruku nebo antigravitační trenažér Alter G, jenž pomáhá při rehabilitaci pohybu.

Akce byla velmi inspirativní a poučná, a to nejen díky moderním zařízením, ale také díky odbornému výkladu našich kolegů a kolegyň. Děkujeme všem, kteří se zúčastnili, a především těm, kteří se podíleli na organizaci a přispěli k úspěchu této události. 

Těšíme se na další setkání a nové možnosti, jak společně posouvat hranice.

Čtěte zajímavé články