Hledáme fyzioterapeuty, co milují hory

Hledáme fyzioterapeuty, co milují hory

Published: 15.05.2024

Time to read: 1minutes , 171words

Author: Janské Lázně

V létě traily, v zimě skialpy. Wellness, tenis, turistika kdykoli. Janské Lázně jsou místem, kam se sjíždějí lidé z celé Evropy – rozhýbat tělo a nabrat dech. Buď jejich fyzioterapeutem. 

Přidej se k nám, Kdo budou tví kolegové?

Možná tě překvapí, že v Janských Lázních pracují lidé z celé republiky. Vysvětlení je jednoduché: přitahujeme srdcaře, co se nebojí změny. Chtějí pracovat v menším, klidném městě, a zároveň žít maximálně aktivně. Krkonoše jsou zkrátka stvořené pro dobrodruhy.

Na náš fyzioterapeutický tým jsme opravdu hrdí. Převažují v něm lidé mladšího a středního věku, perfektně je doplňují zkušení seniorní zaměstnanci. Léčebné a terapeutické postupy konzultují nejen mezi sebou, ale také s kolegy dalších oborů – logopedy, dietology, ergoterapeuty, psychology… Jediným naším cílem je pomoci pacientům s návratem do plnohodnotného života.

Státní léčebné lázně Janské Lázně patří k nejlépe vybaveným v zemi. Fyzioterapeuti využívají komplexní certifikované metody, které doplňují specificky zaměřeným skupinovým cvičením a fyzikální terapií. Disponujeme také nejmodernějšími přístroji například pro robotickou rehabilitaci nebo cvičení ve virtuální realitě.

Přijď se k nám podívat na Den otevřených dveří 27. 6. 2024.


Read interesting articles