Sportovní turnaj mezi jihočeskými nemocnicemi přinesl napínavé souboje a skvělou atmosféru

Sportovní turnaj mezi jihočeskými nemocnicemi přinesl napínavé souboje a skvělou atmosféru

Publikované: 11.09.2024

Doba na čítanie: 1minút , 149slov

Autor: Nemocnice Tábor

V pátek 6. září se v Jihočeském kraji uskutečnil sportovní turnaj mezi jihočeskými nemocnicemi, který letos pořádala Nemocnice Tábor, a.s. Zúčastnily se týmy z Českých Budějovic, Strakonic, Písku, Jindřichova Hradce a Tábora. Turnaj zahrnoval soutěže ve fotbale a volejbale a přinesl napínavé souboje a skvělou atmosféru.

Ve fotbalovém turnaji triumfoval domácí tým z Tábora, který si odnesl první místo. Druhé místo obsadil tým z Českých Budějovic, následovaný Pískem, Strakonicemi a Jindřichovým Hradcem. 

Volejbalový turnaj přinesl zlaté vítězství týmu ze Strakonic. Druhé místo získal tým z Písku, třetí skončily České Budějovice, čtvrtý Jindřichův Hradec a poslední místo obsadil tým z Tábora.

Celý turnaj se odehrával za krásného, slunečného počasí, což přispělo k výborné náladě všech účastníků. K dispozici bylo také občerstvení, které všem sportovcům dodalo energii.

Sportovní turnaj mezi jihočeskými nemocnicemi se stal skvělou příležitostí pro setkání a soutěžení v přátelském duchu. Všichni účastníci si odnesli nejen sportovní zážitky, ale také nová přátelství a vzpomínky.

Čítajte zaujímavé články